frankrijk

Domaine La Gayolle

“Platanes Rose”

Familie domein van 45 hectares gelegen tussen de eikenbomen en parasoldennen in het groene hart van de Provence in de buurt van Brignoles. Nicolas Paul de jonge en energieke wijnmaker is 7degeneratie en heeft het uit 1855 stammende wijn domein nieuw elan gegeven en voor ultra moderne apparatuur gezorgd. Zijn moderne visie op wijn maken uit zich niet alleen in zijn duurzame werkmethoden maar ook in het maken van verschillende monocépages.

 

Er wordt  op het wijndomein Gayolle door Nicolas zoveel mogelijk biologisch gewerkt en men is momenteel in transitie. De vinificatie van de wijnen is al langere tijd zuiver biologisch. Als erkenning voor de inspanningen op het gebied van biodiversiteit en  duurzaamheid, is Domaine Gayolle sinds januari van 2019 het HVE (Haute Valeur Environmentale) label toegekend. Kortom, er wordt door Nicolas Paul met veel kennis en grote passie gewerkt aan de mooiste wijnen met de beste middelen voor zowel de wijn als de wijngaard.

 

Gemaakt van de nieuwe aanplant van Cinsault, Grenache en Cabernet Sauvignon, geeft de rosé de nodige frisheid maar ook mooi rood fruit in de smaak. Lekkere toegankelijke rosé die perfect past bij een visgerechten, salade of BBQ.

Wil je deze wijn graag kopen om er thuis van te genieten? Hij is beschikbaar bij Midiwines, kom naar de winkel in Hoorn of koop de wijn online via onderstaande knop!

info@wijnfestivalhoorn.nl

Wijnfestival Hoorn

is onderdeel van

Wijnfestival Hoorn

wordt mogelijk gemaakt door 

&