portugal

Quinta S.Sabastioa Rare

“Vinho Verde”

Omdat planeet Aarde een krachtig ecosysteem is, is het noodzakelijk om het mooiste ervan te behouden. Dieren zijn fundamenteel voor de duurzaamheid ervan, en als we niet werken aan de ontwikkeling van de soort, zullen ze uiteindelijk verdwijnen. Het was dit thema dat de QSS Rare Range inspireerde. Een combinatie van geuren en smaken met een thema dat voor iedereen gevoelig ligt: ​​Dieren met uitsterven bedreigd. Wijnen die elegantie, omgeving, frisheid en zachtheid combineren. Ze hebben een ideaal terroir en nationale en internationale variëteiten zoals Syrah en Touriga Nacional. Geproduceerd in Arruda dos Vinhos, waar het klimaat mediterraan is met een sterke Atlantische invloed.

 

Dit zijn wijnen die worden geproduceerd in Arruda dos Vinhos, een subregio van Lissabon met een eeuwenoude traditie in wijnproductie. Onze wijngaarden liggen op glooiende hellingen met hoogtes variërend van 100 tot 250 meter. Ze profiteren van een uitstekende blootstelling aan de zon en een klimaat dat enigszins wordt getemperd door de Atlantische Oceaan, die zich op ongeveer 35 km van onze eigendommen bevindt. De bodem van onze wijngaarden bestaat voornamelijk uit klei-kalksteen.

 

Lichtgele wijn, expressieve, minerale en fruitige neus. Frisse tonen van limoen afgewisseld met perzik en bloemigheid. Een heerlijk zomerse wijn, licht in de alcohol met een frisse afdronk.

Heerlijk bij zeevruchten, mosselen, BBQ, visgerechten, frisse salades en Aziatische gerechten.

Wil je deze wijn graag kopen om er thuis van te genieten? Hij is beschikbaar bij Midiwines, kom naar de winkel in Hoorn of koop de wijn online via onderstaande knop!

info@wijnfestivalhoorn.nl

Wijnfestival Hoorn

is onderdeel van

Wijnfestival Hoorn

wordt mogelijk gemaakt door 

&