spanje

Campustauru

“Verdejo”

De wijnen van Campustauru komen voort uit een samenwerking tussen top chef Martin Berasategui en het wijnhuis van Familia Belasco. Martin Berasategui is één van de bekendste Spaanse sterren chef met meerdere restaurants in Spanje waaronder het beroemde gelijknamige 3 sterren restaurant in het Baskenland vlakbij San Sebastian. Voor zijn restaurant heeft hij in samenwerking met de familie Balasco een range wijnen ontwikkeld naar zijn smaak.


De Campustauru Verdejo van Martin Berasetagui komt uit de Rueda en wordt voor 100% gemaakt van de verdejo druif. Er is een special selectie van de beste druiven gemaakt voor deze wijn. De wijn heeft een mooie wit gele kleur en een heerlijke frisse zomerse geur. Authentieke aroma’s van de Verdejo druif zoals Citrus, kruidige aroma’s en rijp fruit. Fris, droog met een lekkere fruitige afdronk.

 

Heerlijk als aperitief of bij visgerechten, gegrilde of gebakken garnalen, pasta(salade) en gegrilde vis.

 

Wil je deze wijn graag kopen om er thuis van te genieten? Hij is beschikbaar bij Midiwines, kom naar de winkel in Hoorn of koop de wijn online via onderstaande knop!

info@wijnfestivalhoorn.nl

Wijnfestival Hoorn

is onderdeel van

Wijnfestival Hoorn

wordt mogelijk gemaakt door 

&